Patros-juusto ja parsa sopivat grillaukseen

Helppo tapa tuoda lisämakua grilliresepteihin on luottojuusto Patros, joka sopii hyvin grilliin parsan seuraksi.


 

Grillikausi on jo nurkan takana, ja tänäkin vuonna parhaat juhlat vietetään puutarhassa tai omalla terassilla pienellä porukalla kokkaillen. Helppo tapa tuoda lisämakua grilliresepteihin on luottojuusto Patros.

 

Patros on muotoutunut monen ikisuosikiksi – onhan sitä saanut jo vuosikymmenten ajan lähikaupasta, kiitos maahantuoja J.W. Hallan. Klassikkoversio Patros Natur valmistetaan lehmänmaidosta ja maistuu kaikille. Kaupoista löytyy nyt uutuutena myös Patroksen aito kreikkalainen fetajuusto, joka tehdään perinteitä kunnioittaen lampaanmaidosta ja vie kielen mennessään. Vuohenjuuston ystävät puolestaan arvostavat Patroksen vuohemaitoon tehtyä versiota. 

 

Poimi talteen juustoisten parsojen resepti, jossa voit käyttää omaa suosikkiasi Patros-juustoista!

 

Grillatut Patros-parsat

1 pkt Patros-juustoa (Natur, Feta tai vuohenjuusto)
1 nippu vihreää parsaa
Oliiviöljyä
Mustapippuria (myllystä)

Kuori parsat nupusta alaspäin ja poista tyvet. Asettele parsat parilalle tai muulle grillaamisen kestävälle alustalle. Pirskottele parsoille oliiviöljyä, murenna juusto parsojen päälle ja mausta pippurilla. Kypsennä grillissä noin 5 minuuttia tai kunnes parsat ovat kypsiä. Tarjoile lämpimänä.

 

Vinkki: Yllätä helpoilla Patros-mansikkavartailla. Pujota vartaisiin suupaloiksi pilkottu juusto ja puolitetut mansikat. Paahda grillissä kunnes juusto saa väriä pintaan ja tarjoile heti!


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Juhla Mokka luotetuin kahvimerkki 2023

Fazer luotetuin makeismerkki 2023 -tutkimus

Dubai tarjoaa makeaa ja suolaista