Olvi pääsi Finnairin valikoimiin

Syyskuusta 2021 alkaen Finnairin lennoilla on saanut kotimaisen Olvin juomia. Kuvassa Olvin tuotantolaitokset Iisalmessa. Kuva: Olvi


 

Suomalaiset Finnair ja Olvi ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Syyskuusta alkaen Finnairin lennoilla on saanut kotimaisen Olvin juomia. Valikoimassa löytyvät Sandels-olut sekä Olvi IPA ja Fizz siideri. Olvin juomat ovat tarjolla myös Helsingin lentoaseman Finnair lounge-tiloissa. Lennoilla tarjolla olevat juomat voivat vaihdella eri reiteillä.

Finnairissa tuotteissa maistuu erityisesti pohjoismainen raikkaus. Siksi juomatoimittajankin valinnassa painottuu erityisesti suomalaisuus.

”Finnairissa arvostamme puhtaita makuja, laadukkaita raaka-aineita ja vastuullisuutta. Arvomaailmamme osuu Olvin kanssa yhteen ja näin juomatoimittajan valinta oli meille helppo”, kertoo Finnair Kitchenin toiminnasta vastaava johtaja Marika Nieminen.

Vastuullisuus on valinnassa erityisen tärkeää. Muun muassa Olvin käyttämä sähkö on Suomen Luonnonsuojeluliiton hyväksymää sertifioitua EKOenergiaa ja tuotannossa tarvittava lämpö ja höyry tuotetaan omassa biomassatoimisessa, uusiutuvalla energialla toimivassa lämpölaitoksessa. 

”Olvi-konsernin tuotteita viedään tälläkin hetkellä noin 50 maahan. Uskomme, että yhteistyö Finnairin kanssa ja sen tarjoama näkyvyys tukee myös vientimme kehitystä”,  kommentoi Olvin markkinointijohtaja Olli Heikkilä yhtiön tiedotteessa 27.9.2021.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Juhla Mokka luotetuin kahvimerkki 2023

Dubai tarjoaa makeaa ja suolaista

Fazer luotetuin makeismerkki 2023 -tutkimus