Alkon aukiolo jouluna 2021

 

Yksi keino ruuhkien välttämiseen myymälässä on asiointi Alkon verkkokaupassa tai Alko-äpissä. Kuva: Olli Häkkinen / Koski Syväri


 

Joulu on Alkon myymälöissä vuoden kiireisintä aikaa ja asiakasmäärät kasvavat 40 prosenttia.  Asiakkaita on vakihenkilöstön lisäksi palvelemassa 450 jouluapulaista. Perinteisesti myös Alkon pääkonttorilaiset auttavat ruuhkissa ja tekevät myymälöissä tänä vuonna yli 160 työvuoroa.

Ruuhkien välttämiseksi joulun ostokset on hyvä tehdä mahdollisuuksien mukaan jo ennakkoon. Asioinnin liikennevalot auttavat ajoittamaan myymäläkäynnin ruuhkattomiin ajankohtiin. On hyvä huomioida, että ruuhkaisten tuntien määrä lisääntyy joulua kohti.

”Yksi keino ruuhkien välttämiseen myymälässä on asiointi Alkon verkkokaupassa tai Alko-äpissä, joissa on vaivatonta tutustua tuotteisiin, vertailla niitä ja tehdä ostoksia rauhassa juuri silloin, kuin itselle sopii”, Vilkuna sanoo.

Kun tuotteet tilaa Alkon verkkokaupasta viimeistään 14. joulukuuta, ehtivät ne perille jouluksi. Verkkokauppatilausten odotetaan kasvavan jouluna noin 10 prosenttia.

Alkon myymälöiden aukioloajat jouluna

  • 21.–23.12. klo 9–21
  • jouluaattona 24.12. klo 9–12
  • joulupäivänä ja tapaninpäivänä 25. ja 26.12. myymälät ovat kiinni
  •  


  •  



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Juhla Mokka luotetuin kahvimerkki 2023

Dubai tarjoaa makeaa ja suolaista

Fazer luotetuin makeismerkki 2023 -tutkimus