Laskiaispullasesonki on vauhdissa

Fazerin valikoimasta löytyy laskiaispullat jokaiseen makuun ja ruokavalioon: perinteisesti hillolla tai mantelimassalla, vegaanisena, gluteenittomana tai herkkusuulle suklaisella Pätkis-täytteellä.


 

Tänä vuonna laskiaispullia saa nauttia lumisissa merkeissä jo hyvissä ajoin. Fazerin valikoimasta löytyy laskiaispullat jokaiseen makuun ja ruokavalioon: perinteisesti hillolla tai mantelimassalla, vegaanisena, gluteenittomana tai herkkusuulle suklaisella Pätkis-täytteellä. Laskiaispullat kruunaa laktoositon kermavaahto ja vegaanisessa versiossa herkullinen Fazer Aito Kauravispi.

 

Suussa sulavan Fazer Pätkis -laskiaispullan täytteenä on Fazerin leipurien itse tekemä, pehmeä Pätkis-ganache, joka sisältää maitosuklaata, kermaa ja Pätkis-paloja. Pullan kruunaa paksu kerros kermavaahtoa, ja sen pinnalla on koristeena tomusokeria ja kaakaojauhetta.

Suklaisen uutuuden lisäksi Gateaun ja Fazer Café -kahviloiden valikoimasta löytyvät laskiaispullat myös perinteisen vaihtoehdon ystäville sekä vegaanista ruokavaliota noudattaville: laskiaispulla hillolla tai mantelimassalla ja laktoosittomalla kermavaahdolla sekä vegaaninen laskiaispulla hillolla ja kuohkealla kasvipohjaisella vispillä.

Fazerin leipurit leipovat kaikki laskiaispullat joka päivä artesaanileipomossa Helsingin Sörnäisissä. Fazer Café -kahviloiden ja Gateau-leipomomyymälöiden laskiaispullia voit nauttia rajoitetun ajan, 4.1.−5.3.2022. 

 

Paikan päällä käsin leivotut laskiaispullat Fazer Myymäläleipomoista 

 

Artesaanileipurit loihtivat joka päivä tuoreet laskiaispullat myyntiin 120 Fazer Myymäläleipomossa ympäri Suomen. Näin pulla on aina vastaleivotun pehmeää ja kerma vastavaahdotetun raikasta. Valittavana on klassiset maut mansikkahillolla tai mantelinmakuisella massalla. Laktoosittomat laskiaispullat sopivat monelle herkuttelijalle.  

Fazer Leipurit -myymäläleipomoiden valikoimassa on myös vegaaniset, kuohkeaksi vaahdotetulla Fazer Aito Kauravispillä täytetyt pullat, joita kannattaa erikseen kysellä leipureilta. Kaikki Fazer Leipurit laskiaispullat myydään kahden kappaleen rasioissa. Myynnissä kaikissa Fazer Myymäläleipomossa rajoitetun ajan ja kysynnän mukaisesti maaliskuun alkupuolelle asti.

Laskiaissesongin päätteeksi Fazer Leipurit tuovat myyntiin Fazer Marianne kermapullat: Punavalkoraidoistaan tuttu ikoninen Fazer Marianne saapuu myymäläleipomoihin nyt suussa sulavan kermapullan muodossa. Tuore, pehmeä pulla kätkee sisäänsä täyteläisen, suklaisen sydämen sekä kuohkean kermavaahdon. Leipurit sekoittivat Marianne-rouhetta kermavaahdon sekaan sekä ripottelivat rouskuvaa rouheutta myös pullan pinnalle. Hurmaava herkku Naistenpäivään! Vähälaktoosiset Fazer Marianne kermapullat ovat myynnissä 7.3.2022 alkaen. 

 

Fazerin perinteiset laskiaispullat kaupoissa myös gluteenittomana­­­

 

Fazerin perinteiset laskiaispullat on täytetty aidolla kermalla, raikkaan mansikkaisella hillolla tai aidolla mantelimassalla. Laskiaispullat ovat laktoosittomia, ja siksi ne sopivat vieläkin useammalle talven herkuttelijalle. Fazer Laskiaispullat leivotaan Fazerin Vantaan leipomossa. Pullat myydään kahden kappaleen rasiassa.

Fazerin gluteenittomat laskiaispullat löydät myös kaupoista ympäri Suomen. Aiemmin Vuohelan Laskiaispullana tunnettu pulla on siirtynyt Fazer Gluteeniton -tuoteperheeseen. Olemme vastanneet kuluttajien toiveisiin suurentamalla pullaa reilusti ja vaihtamalla hillon vadelmahillosta mansikkahilloon. Lisäsimme myös kermaa entistä enemmän näyttäväksi kerrokseksi. Gluteeniton laskiaispulla on myös laktoositon.

Fazerin laskiaispullat mansikkahillolla, mantelimassalla ja gluteenittomana ovat saatavilla kaupoista rajoitetun ajan, 3.1.−1.3.2022.

 

Haluaisitko kuitenkin leipoa vegaaniset laskiaispullat itse? 

 

Mehevät vegaaniset laskiaispullat valmistuvat näppärästi myös kotikeittiössä. Pullat leivotaan Fazer Aito Luomu Kaurajuomaan ja täytetään kuohkeaksi vispatulla Fazer Aito Kauravispillä. Nämä ihastuttavat pullat valmistat helposti reseptillämme: https://fazeraito.fi/reseptit/laskiaispullat/

Fazer kertoi asiasta tiedotteessaan 15.2.2022.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Juhla Mokka luotetuin kahvimerkki 2023

Fazer luotetuin makeismerkki 2023 -tutkimus

Dubai tarjoaa makeaa ja suolaista