Hummusvartaat ja harissa Dani Hännisen reseptillä
Huippukokki Dani Hänninen pääsi suunnittelemaan reseptin Baba Foodsin tuotteita käyttäen. Lopputuloksena syntyi maukkaat vartaat broilerista ja kasviksista. |
Huippukokki Dani Hänninen pääsi suunnittelemaan reseptin Baba Foodsin tuotteita käyttäen. Lopputuloksena syntyi maukkaat vartaat broilerista ja kasviksista.
2 annosta / 25 min
Vartaat:
- 400 g broilerin paistileikettä
- 1 rs kirsikkatomaatteja
- 1 rs retiisejä
- 1 rs padron -paprikoita
- 1 rs herkkusieniä
Hummus-glaseeraus:
- 1 dl Baba Chili Hummusta
- 1 tl omenaviinietikkaa
- 1 rkl oliiviöljyä
- 1 rkl vettä
Harissamajoneesi:
- 1 rkl Baba Harissaa
- 2 dl majoneesia
- ½ tl suolaa
1. Tee ensin glaseeraus. Sekoita hummus ja muut ainekset keskenään kulhossa.
2. Pilko kanan paistileikkeet pienemmiksi paloiksi. Pese kasvikset. Aseta kaikki ainekset vartaaseen haluamassasi järjestyksessä. Glaseeraa vartaat hummuksella ja anna maustua jääkaapissa muutaman tunnin, mielellään jopa yön yli. Paista pannulla, grillaa tai kypsennä uunissa.
3. Sekoita majoneesi ja harissa, mausta suolalla.
4. Tarjoile vartaat harissamajoneesin tai pelkän hummuksen kanssa. Koristele vielä yrteillä tai kevätsipulilla.
Resepti Dani Hänninen
Teksti: Toptaste 2.3.2022
Kommentit
Lähetä kommentti