Hummusvartaat ja harissa Dani Hännisen reseptillä

Huippukokki Dani Hänninen pääsi suunnittelemaan reseptin Baba Foodsin tuotteita käyttäen. Lopputuloksena syntyi maukkaat vartaat broilerista ja kasviksista.


 

Huippukokki Dani Hänninen pääsi suunnittelemaan reseptin Baba Foodsin tuotteita käyttäen. Lopputuloksena syntyi maukkaat vartaat broilerista ja kasviksista.

2 annosta / 25 min

Vartaat:

  • 400 g broilerin paistileikettä
  • 1 rs kirsikkatomaatteja
  • 1 rs retiisejä
  • 1 rs padron -paprikoita
  • 1 rs herkkusieniä 

Hummus-glaseeraus:

  • 1 dl Baba Chili Hummusta
  • 1 tl omenaviinietikkaa
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 rkl vettä

Harissamajoneesi:

  • 1 rkl Baba Harissaa
  • 2 dl majoneesia
  • ½ tl suolaa

1. Tee ensin glaseeraus. Sekoita hummus ja muut ainekset keskenään kulhossa. 

2. Pilko kanan paistileikkeet pienemmiksi paloiksi. Pese kasvikset. Aseta kaikki ainekset vartaaseen haluamassasi järjestyksessä. Glaseeraa vartaat hummuksella ja anna maustua jääkaapissa muutaman tunnin, mielellään jopa yön yli. Paista pannulla, grillaa tai kypsennä uunissa. 

3. Sekoita majoneesi ja harissa, mausta suolalla. 

4. Tarjoile vartaat harissamajoneesin tai pelkän hummuksen kanssa. Koristele vielä yrteillä tai kevätsipulilla. 

Resepti Dani Hänninen

 

www.baba.fi

 

Teksti: Toptaste 2.3.2022


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Juhla Mokka luotetuin kahvimerkki 2023

Fazer luotetuin makeismerkki 2023 -tutkimus

Dubai tarjoaa makeaa ja suolaista