Kylie Minoquen roseeviini Suomeen

Arvostettu viiniin, ruokaan ja matkailuun keskittyvä Falstaff International arvioi huhtikuussa 2022 superjulkkisten viinejä, ja vakuuttui Kylie Minogue Roséen raikkaasta ja helposti lähestyttävästä tyylistä.


 

Kuudella kielellä levyttänyt megatähti, pop-, muoti- ja gay-ikoni Kylie Minogue on lanseerannut suosittuja tuoksuja, silmälasi- ja vaatemallistoja, kirjoja, kodintarvikkeita - ja myös viinejä! Kylie Minogue Rosé on myynyt maailmalla tähän mennessä jo yli miljoona pulloa...

Kylie Minogue Rosé on valmistettu aurinkoisessa Etelä-Ranskan Provencessa viljellyistä Carignan ja Cabernet Sauvignon -lajikkeista. Provencen rannikon viilentävät merituulet auttavat rypäleitä säilyttämään optimaalisen tuoreuden ja edesauttavat eloisan aromikkuuden ja raikkaan hapokkuuden kehittymisen niihin.

Alueen korkeiden päivälämpötilojen takia rypäleet on kerätty yöllä, jotta ne säilyttävät paremmin arominsa. Hellän puristamisen jälkeen viini käy viileässä ja saa kypsyä kolmen kuukauden ajan sur-lie lämpötilakontrolloiduissa terästankeissa.

Tämän roséen kaunis, hennon vaaleanpunainen sävy on tyypillistä Provencea. Tuoreet marjojen ja kukkien aromit dominoivat tuoksua ja maultaan viini on hienostuneen hedelmäinen, raikas ja kuiva. Jäännössokeria viinissä on 4,3 g/l ja alkoholipitoisuus on 12,5%. Viini sopii upeasti seurustelujuomaksi ja on omiaan keveiden kesäruokien kumppanina.

Arvostettu viiniin, ruokaan ja matkailuun keskittyvä Falstaff International arvioi huhtikuussa 2022 superjulkkisten viinejä, ja vakuuttui Kylie Minogue Roséen raikkaasta ja helposti lähestyttävästä tyylistä. Lue juttu täältä.

Kylie Minogue Roséen myynti Tallinkin ja Silja Linen laivoilla alkaa heinäkuun alussa ja Alkon verkkokaupasta 4.7.2022.

Tuotenumero Alkossa 947438 Hinta Alkossa 14,98€


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Juhla Mokka luotetuin kahvimerkki 2023

Fazer luotetuin makeismerkki 2023 -tutkimus

Dubai tarjoaa makeaa ja suolaista