Rusta tuo bistrotunnelmaa keittiöön

Ranskan innoittamat reilunkokoiset padat ja ruoka ovat keskiössä tänä syksynä, kun keittiövalikoima laajentuu simpukkapadalla, ranskalaiskoreilla ja klassisilla keittokulhoilla, joissa on koristeelliset kahvat.


 

Välimeri lämpimine väreineen, materiaaleineen ja maagisine ruokineen toimivat inspiraationa Rustan syksyn keittiö- ja kattausuutuuksissa, jotka saapuvat tavarataloihin elokuussa 2022.

Rusta toivottaa keittiöihin tervetulleeksi romanttisen bistrotunnelman ruudullisten pöytäliinojen, pikkukukallisten tekstiilien ja maalaismaisten tarjoiluastioiden avulla. Ranskan innoittamat reilunkokoiset padat ja ruoka ovat keskiössä tänä syksynä, kun keittiövalikoima laajentuu simpukkapadalla, ranskalaiskoreilla ja klassisilla keittokulhoilla, joissa on koristeelliset kahvat.

Puu tuo edelleen käytännöllisyyttä ja lämpöä keittiöön. Uutuuksien joukosta löytyy säilytyslaatikoita, lautasliinarenkaita ja käytännöllisiä tarjoilualustoja, jotka sopivat erinomaisesti leikkeletarjotin- ja sormiruokiin. Kaikki nämä ovat FSC-sertifioitua akaasiapuuta. Marmori tulee esille morttelin, kaulimen sekä suola- ja pippurikulhojen materiaalissa.

Kaikkea maalaismaiseen syyspöytään


Syksyn kaunein uutuus on valmistettu keramiikasta. Bistro-astiastossa on koristeellinen, aaltoileva reuna, jossa on käsintehty fiilis. Sitä on saatavana kahdessa eri värissä. Sarjaan sisältyy lautanen, leipälautanen ja kulho. Se on helppo yhdistää Elsaformin perusastiastoon, josta syksyllä lanseerataan uusi väri Dusty white. Klassisen bistro-tyylinen viinilasi kruunaa kattauksesta täydellisen.

Kattaustekstiilien valikoima kasvaa. Siinä nähdään sekä neutraaleja värejä että kuvioelementtejä pikkuruudullisten pöytäliinojen ja keittiöpyyhkeiden muodossa – täydellistä Välimeren tunteen luomiseen!

Uutuudet ovat saatavana Rusta-tavarataloissa elokuun aikana.

Rusta kertoi asiasta tiedotteessaan 31.5.2022.

 

Rusta toivottaa keittiöihin tervetulleeksi romanttisen bistrotunnelman ruudullisten pöytäliinojen, pikkukukallisten tekstiilien ja maalaismaisten tarjoiluastioiden avulla.


Puu tuo edelleen käytännöllisyyttä ja lämpöä keittiöön.


 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Juhla Mokka luotetuin kahvimerkki 2023

Fazer luotetuin makeismerkki 2023 -tutkimus

Dubai tarjoaa makeaa ja suolaista