Sienihullun ruokakirja tarjoaa herkkuvinkkejä

Tekijätiimi Anu Brask ja Sami Repo tarjoaa Sienihullu – Ruokia metsäsienistä -teoksessaan yli 250 sivun verran herkullista reseptiikkaa, jossa keskitytään makupareihin ja siihen, miten loistavista luonnon raaka-aineista ja intensiivisestä sesongista saa varmasti kaiken maun irti, tuoreena ja säilöttynä.


 

Readme.fi on julkaissut upeasti kuvitetun Sienihullu-ruokakirjan kaikille, jotka pitävät sieniruuista laidasta laitaan, haetaanpa sienet sitten metsästä tai torilta.

 

Tekijätiimi Anu Brask ja Sami Repo tarjoaa Sienihullu – Ruokia metsäsienistä -teoksessaan yli 250 sivun verran herkullista reseptiikkaa, jossa keskitytään makupareihin ja siihen, miten loistavista luonnon raaka-aineista ja intensiivisestä sesongista saa varmasti kaiken maun irti, tuoreena ja säilöttynä.

Kirja tarjoaa helposti kosolti lähestyttäviä piirakkavariaatioita, keittoja, pastoja, patoja, paistoksia, risottoja... Löytyypä sivuilta myös parhaan sienikastikkeen salaisuus, liuta salaatteja, täytettyjä leipiä evääksi tai välipalaksi, tahnoja, lisukkeita sienistä sekä lisukkeita sienille, kenties muutama jälkiruokakin!

Raaka-aineina resepteissä ovat yleiset metsiemme kauppasienet kuten korvasienet, kantarellit, tatit ja suppilovahverot. Myös orakkaat, lampaankäävät, esikäsiteltävät ja käsittelyä kaipaamattomat rouskut saavat oman paikkansa lautasella.

Kirjan kustantaja: Readme.fi

Tutustu kirjaan: www.readme.fi/kirja/sienihullu-ruokia-metsasienista/

 

 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Juhla Mokka luotetuin kahvimerkki 2023

Fazer luotetuin makeismerkki 2023 -tutkimus

Dubai tarjoaa makeaa ja suolaista