Lidl laajensi suklaavalikoimaa

J.D. Grossin maitosuklaa Grenadan kaakao on peräisin Grenadalta. Grenada on yksi Lidlin uusista suklaatuotteista.


 

Suklaiden suosio suomalaisten keskuudessa kasvaa vuosi vuodelta. Samalla etenkin korkeampien kaakaopitoisuuksien ja vastuullisten suklaiden suosio on kasvanut. Lidl tuo valikoimiin viisi uutta suklaamakua, joista neljässä on totuttua korkeampi kaakaopitoisuus.

Suomalaiset rakastavat suklaata, ja suklaan kulutus onkin kasvanut vuosittain. Joidenkin lähteiden mukaan suomalaiset syövät jopa seitsemän kiloa suklaata vuodessa henkeä kohden. Lidl on tuonut suklaan ystävien iloksi tarjolle uusia makuja. Way to Go -merkin alle on tullut kaksi uutta herkullista makua sekä J.D.Grossin suosittu suklaaperhe on kasvanut kolmella maulla.

– Suklaisiin on tuotu suomalaisten toivomia makuja. Mukana on niin valko-, tumma- kuin maitosuklaatakin erilaisin makuyhdistelmin. Suomalaisia kiinnostaa nykyään entistä enemmän myös tummemmat suklaat, minkä takia toimme valikoimaan korkeamman kaakaopitoisuuden suklaita jopa neljä kappaletta, sanoo Lidlin ostopäällikkö Hannes Herbst yhtiön tiedotteessa 30.1.2023.

Lidlin kaikki omien merkkien suklaat on valmistettu vastuullisuussertifioidusta kaakaosta. Way to Go -suklaan kohdalla on menty vielä askeleen verran pidemmälle. Siinä käytetty kaakao viljellään Reilun kaupan periaatteiden mukaisesti Ghanassa, ja lisäksi jokainen myyty Way to Go -suklaalevy kerryttää kaakaonviljelijöille Reilun kaupan lisän päälle maksettavaa koulutusbonusta.

– Myös suklaiden vastuullisuus on kasvava teema, josta puhutaan yhä enemmän. Tämä näkyy myös vastuullisten suklaiden kysynnän kasvussa. Halusimme tuoda asiakkaillemme tarjolla yhä enemmän vastuullisia suklaavaihtoehtoja, summaa Herbst.

Way to Go valkosuklaa-vadelma, 180 g, 2,19 €

Herkullinen valkosuklaa, jossa on mukana kuivattua vadelmaa sekä pirskahteleva suutuntuma. Pirskahteleva valkosuklaa on uusi suuta hivelevä vaihtoehto valkosuklaiden ystäville. Sopii niin aikuisten kuin lastenkin makuun. Kaako on viljelty Reilun kaupan periaatteiden mukaisesti Ghanassa.

Way to Go manteli & merisuola 51 %, 180 g, 2,19 €

Tumma suklaa, jossa on rouhittua mantelia sekä merisuolaa täydentämässä makumaailmaa. Suklaa on sekä vegaaninen että superreilusti tuotettu, joten sitä voi herkutella hyvällä omallatunnolla. Kaako on viljelty Reilun kaupan periaatteiden mukaisesti Ghanassa.

J.D. Gross tumma suklaa Peru 60 %, 100 g, 1,49 €

J.D. Grossin tumma suklaa Peru on vegaaninen suklaa, jonka kaakao tulee yhdestä alkuperämaasta – Perusta. Tumma suklaa on herkullinen valinta esimerkiksi nautiskeluhetkeen kahvin kanssa. Suklaan pääraaka-aineet kaakao ja sokeri ovat Reilun kaupan raaka-aineita.

J.D. Gross tumma suklaa Madagascar 70 %, 100 g, 1,49 €

J.D. Grossin tumma suklaa Madagascarin kaakao tulee nimensä mukaisesti Madagascarilta. Tässä vegaanisessa suklaassa on korkea kaakaopitoisuus, joten se sopii etenkin tumman suklaan ystäville niin leivontaan kuin sellaisenaankin syötäväksi. Suklaan pääraaka-aineet kaakao, sokeri ja vanilja ovat Reilun kaupan raaka-aineita.

J.D. Gross maitosuklaa Grenada 46 %, 100 g, 1,49 €

J.D. Grossin maitosuklaa Grenadan kaakao on peräisin Grenadalta. Suklaassa on normaalia maitosuklaata täyteläisempi maku sen korkean kaakaopitoisuuden ansiosta. Herkuttele arki-iltana tai laita tarjolle viikonlopun kahvikesteille! Suklaan pääraaka-aineet kaakao, sokeri ja vanilja ovat Reilun kaupan raaka-aineita.

Lidl on yksi Euroopan suurimmista päivittäistavaraketjuista. Suomessa 20 vuotta toimineessa ketjussa työskentelee noin 5600 henkilöä. Yli 200 myymälän verkosto ulottuu Hangosta Sodankylään ja tavarantoimitukset myymälöihin hoidetaan Janakkalassa, Laukaassa ja Järvenpäässä sijaitsevista jakelukeskuksista. Lisätietoa tuotteista ja ajankohtaisista tarjouksista löytyy Lidl Plus -etusovelluksesta tai osoitteessa lidl.fi.


Tumma suklaa, jossa on rouhittua mantelia sekä merisuolaa täydentämässä makumaailmaa. Suklaa on sekä vegaaninen että superreilusti tuotettu, joten sitä voi herkutella hyvällä omallatunnolla. Kaakao on viljelty Reilun kaupan periaatteiden mukaisesti Ghanassa.


J.D. Grossin tumma suklaa Peru on vegaaninen suklaa, jonka kaakao tulee yhdestä alkuperämaasta – Perusta.

Herkullinen valkosuklaa, jossa on mukana kuivattua vadelmaa sekä pirskahteleva suutuntuma.

J.D. Grossin tumma suklaa Madagascarin kaakao tulee nimensä mukaisesti Madagascarilta. Tässä vegaanisessa suklaassa on korkea kaakaopitoisuus, joten se sopii etenkin tumman suklaan ystäville niin leivontaan kuin sellaisenaankin syötäväksi.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Juhla Mokka luotetuin kahvimerkki 2023

Fazer luotetuin makeismerkki 2023 -tutkimus

Dubai tarjoaa makeaa ja suolaista