Witt esitteli uudet pizzauunit

Wittin pizzauunit ovat tuoteominaisuuksiltaan huippuluokkaa: maukas ja herkullisen rapea pizza paistuu erittäin nopeasti, ja kokemuksen täydentää tyylikkään maskuliininen design.


 

Wittin uusissa pizzauuneissa yhdistyvät upea design ja erinomainen toimivuus. ETNA-sarja on nyt myös voittanut Good Design- ja German Design Award -palkinnot!

Upouudet Witt-pizzauunit ovat valmiina valloittamaan maailman vuonna 2023, ja tuotesarjan voittamat Good Design- ja German Design Award -palkinnot todistavat ainakin yhden asian: KAIKKI rakastavat pizzaa, ja Witt-pizzauunien pyörivän pizzakiven sekä kaksoispolttimen kaltaiset ominaisuudet tekevät hyvällä pizzalla hemmottelusta helppoa.

Wittin pizzauunit ovat tuoteominaisuuksiltaan huippuluokkaa: maukas ja herkullisen rapea pizza paistuu erittäin nopeasti, ja kokemuksen täydentää tyylikkään maskuliininen design. What’s not to like?

Lähettiläämme ovat yksimielisiä: korkealaatuiset Witt-pizzauunit on suunniteltu tarjoamaan elämyksiä kaikille aisteille. Jätä siis kylmä talvi taaksesi ja herkuttele tulevana keväänä ja kesänä kuumilla ETNA-pizzoilla!   

 

Katso video täällä: https://youtu.be/oBGwOKT5wUI

Haluatko reseptin?  https://www.wittpizza.com/recipes/neapolitan-pizza-dough

Ohjevähittäishinta:

Rotante: 799 €

Fermo: 649 € 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Juhla Mokka luotetuin kahvimerkki 2023

Fazer luotetuin makeismerkki 2023 -tutkimus

Dubai tarjoaa makeaa ja suolaista