Fazer luotetuin makeismerkki 2023 -tutkimus

Fazerin nimesi luotetuimmaksi makeismerkiksi 76,9 prosenttia vastaajista. Fazer on ollut yhtäjaksoisesti luotetuin makeismerkki siitä lähtien, kun makeiset otettiin tutkimukseen mukaan vuonna 2007. Kuva: Fazer

 

 

 

Fazer on säilyttänyt asemansa luotetuimpana makeismerkkinä Suomessa vuonna 2023. Toiseksi eniten suomalainen kuluttaja luottaa Pandan makeisiin ja kolmanneksi eniten Hariboon. Asia käy ilmi Valittujen Palojen Norstat-tutkimuslaitoksella teettämästä Luotetuin Merkki -tutkimuksesta.

 

Fazer oli ykkönen, Panda kakkonen ja Haribo kolmonen myös vuosi sitten tehdyssä luottamuskyselyssä.

 

Fazerin nimesi luotetuimmaksi makeismerkiksi 76,9 prosenttia vastaajista. Fazer on ollut yhtäjaksoisesti luotetuin makeismerkki siitä lähtien, kun makeiset otettiin tutkimukseen mukaan vuonna 2007.

 

 

Näin tutkimus tehtiin

 

Kysely on osa vuosittaista Luotetuin Merkki -tutkimusta, jonka Valitut Palat teetti Norstat-tutkimuslaitoksella viime vuoden lopulla. Kysely toteutettiin onlinetutkimuksena, jossa avoimiin kysymyksiin vastasi 2008 henkilöä. Kyselyn otos poimittiin CIL Suomi Oy:n asiakasrekisteristä ja Norstat Finlandin nettipaneelista. Se painotettiin iän ja sukupuolen mukaan aikuisväestöä vastaavaksi.

 

Luotetuimmat makeismerkit Suomessa 2023 (suluissa vuosi 2022)

 

1. Fazer (1)

2. Panda (2)

3. Haribo (3)

4. Marabou (-)

5. Halva (4)

 

Valitut Palat on osa Reader’s Digestin kansainvälistä lehtiperhettä.

 

Lähde: Valitut Palat 29.7.2023



 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Juhla Mokka luotetuin kahvimerkki 2023

Dubai tarjoaa makeaa ja suolaista