Wihuri Metro-tukusta PRO-kumppani

Kategoriakumppanuus Hovimestari/Sommelier-sarjassa sopii luontevasti Metro-tukulle, koska se panostaa oman maahantuontinsa viineihin.


 

PRO-gaala palkitsee vuosittain HoReCa-alan ammattilaisia. Uutena PRO-kumppanina aloittaa Wihuri Metro-tukku, joka on ravintola-alan tarpeisiin erikoistunut tukkukauppa ja alansa pitkäaikainen toimija. Vuoden 2024 palkintogaalassa Metro-tukku sponsoroi sarjassa Hovimestari/Sommelier. 

Pro-tunnustuspalkinnot jaetaan seuraavan kerran tammikuussa 2024. Pro-kilpailussa ovat edustettuina kaikki alan tärkeät ammattiryhmät ja kilpailun kumppaneina toimivat alan merkittävimmät yritykset. Uudelle PRO-kumppanille Wihuri Metro-tukulle on tärkeää kilpailun tuoma arvostus alalle.

”Wihuri Metro-tukulla haluamme toimia suunnannäyttäjänä tukkualalla, mitä tukee pitkä kokemuksemme sekä käynnissä olevat uudistukset tukuissamme ja valikoimassamme sekä uuden lippulaivatukun rakentuminen Vallilan Konepajalle loppuvuonna 2023. Haluamme menestyä yhdessä ravintolayrittäjien kanssa ja lisätä alan arvostusta eli jaamme saman tavoitteen Pro-gaalan kanssa”, kertoo Wihuri Metro-tukun valikoima- ja markkinointijohtaja Emilia Santavuori.

”Kaikilla meillä on yhteinen missio alan ja tekijöitten merkityksen lisäämisessä. Olen äärimmäisen iloinen, että saimme uudeksi kumppaniksemme vahvasti uudistuneen Wihuri Metro-tukun”, kertoo Sari Mikkonen-Mannila, kilpailun järjestävää Aromi-lehteä kustantavan Omnipressin toimitusjohtaja.

Kategoriakumppanuus Hovimestari/Sommelier-sarjassa istuu hyvin Metro-tukulle, joka panostaa oman maahantuontinsa viineihin.

”Olemme uudistaneet omien merkkiemme portfolion ja osana tätä panostaneet Metro Winesiin eli oman tuonnin viinien konseptointiin, osaamiseen, valikoimaan sekä esillepanoihin tukuissamme. Toimimme alalla ravintolayrittäjän työparina panostaen erityisesti palveluun, ja PRO-kumppanuus tukee arvolupaustamme vahvasti sekä kiinnittää meidät osaksi alan merkittävää tapahtumaa”, Santavuori tiivistää.

HoReCa-alan Pro-tunnustuspalkinnot nostavat valokeilaan eri ammattialojen osaajia ravintolan asiakaspalvelijoista sommeliereihin sekä ammattikeittiön työntekijöistä yrittäjiin ja opettajiin. Pro-palkintojen saajia voivat ehdottaa kaikki: työkaverit, työnantajat ja asiakkaat. Lopulliset voittajat valitsee ammattilaistuomaristo.

Palkintoja jaetaan 16 eri sarjassa, ja lisäksi lehdistö valitsee oman suosikkinsa. Kilpailu huipentuu Pro-gaalaan, joka järjestetään jo 22. kerran tammikuussa 2024. 

”Pro-kilpailussa on vuosien saatossa palkittu monia tuttuja, alalla pitkään vaikuttaneita ammattilaisia. Joka vuosi finalistien joukkoon nousee uusia, kunnianhimoisia tekijöitä eri ammattiryhmistä. Pro-palkintojen saajien ehdottaminen alkaa ensi viikolla, ja odotamme innolla, ketkä nousevat eri kategorioissa kärkeen”, kertoo Mikkonen-Mannila.

 

Lähde: metrotukku.fi 21.8.2023


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Dubai tarjoaa makeaa ja suolaista

Saarioinen luotetuin valmisruokamerkki -tutkimus

Punto e Pasta on hyvä lisä Tikkurilan ravintolatarjontaan