Wihuri Metro-tukusta PRO-kumppani
![]() |
Kategoriakumppanuus Hovimestari/Sommelier-sarjassa sopii luontevasti Metro-tukulle, koska se panostaa oman maahantuontinsa viineihin. |
PRO-gaala palkitsee vuosittain HoReCa-alan
ammattilaisia. Uutena PRO-kumppanina aloittaa Wihuri Metro-tukku, joka on
ravintola-alan tarpeisiin erikoistunut tukkukauppa ja alansa pitkäaikainen
toimija. Vuoden 2024 palkintogaalassa Metro-tukku sponsoroi sarjassa Hovimestari/Sommelier.
Pro-tunnustuspalkinnot jaetaan seuraavan kerran tammikuussa 2024.
Pro-kilpailussa ovat edustettuina kaikki alan tärkeät ammattiryhmät ja
kilpailun kumppaneina toimivat alan merkittävimmät yritykset. Uudelle
PRO-kumppanille Wihuri Metro-tukulle on tärkeää kilpailun tuoma arvostus
alalle.
”Wihuri Metro-tukulla haluamme toimia suunnannäyttäjänä tukkualalla, mitä tukee
pitkä kokemuksemme sekä käynnissä olevat uudistukset tukuissamme ja
valikoimassamme sekä uuden lippulaivatukun rakentuminen Vallilan Konepajalle
loppuvuonna 2023. Haluamme menestyä yhdessä ravintolayrittäjien kanssa ja
lisätä alan arvostusta eli jaamme saman tavoitteen Pro-gaalan kanssa”, kertoo
Wihuri Metro-tukun valikoima- ja markkinointijohtaja Emilia Santavuori.
”Kaikilla meillä on yhteinen missio alan ja tekijöitten merkityksen
lisäämisessä. Olen äärimmäisen iloinen, että saimme uudeksi kumppaniksemme
vahvasti uudistuneen Wihuri Metro-tukun”, kertoo Sari Mikkonen-Mannila,
kilpailun järjestävää Aromi-lehteä kustantavan Omnipressin toimitusjohtaja.
Kategoriakumppanuus Hovimestari/Sommelier-sarjassa istuu hyvin Metro-tukulle,
joka panostaa oman maahantuontinsa viineihin.
”Olemme uudistaneet omien merkkiemme portfolion ja osana tätä panostaneet Metro
Winesiin eli oman tuonnin viinien konseptointiin, osaamiseen, valikoimaan sekä
esillepanoihin tukuissamme. Toimimme alalla ravintolayrittäjän työparina
panostaen erityisesti palveluun, ja PRO-kumppanuus tukee arvolupaustamme
vahvasti sekä kiinnittää meidät osaksi alan merkittävää tapahtumaa”, Santavuori
tiivistää.
HoReCa-alan Pro-tunnustuspalkinnot nostavat valokeilaan eri ammattialojen
osaajia ravintolan asiakaspalvelijoista sommeliereihin sekä ammattikeittiön
työntekijöistä yrittäjiin ja opettajiin. Pro-palkintojen saajia voivat ehdottaa
kaikki: työkaverit, työnantajat ja asiakkaat. Lopulliset voittajat valitsee
ammattilaistuomaristo.
Palkintoja jaetaan 16 eri sarjassa, ja lisäksi lehdistö valitsee oman
suosikkinsa. Kilpailu huipentuu Pro-gaalaan, joka järjestetään jo 22. kerran
tammikuussa 2024.
”Pro-kilpailussa on vuosien saatossa palkittu monia tuttuja, alalla pitkään
vaikuttaneita ammattilaisia. Joka vuosi finalistien joukkoon nousee uusia,
kunnianhimoisia tekijöitä eri ammattiryhmistä. Pro-palkintojen saajien
ehdottaminen alkaa ensi viikolla, ja odotamme innolla, ketkä nousevat eri
kategorioissa kärkeen”, kertoo Mikkonen-Mannila.
Lähde: metrotukku.fi 21.8.2023
Kommentit
Lähetä kommentti