HOK-Elannon ravintoloissa riistaviikot

Riistamenun tarjontaa ravintola Kappelissa.


 

Upeissa ruskan väreissä hehkuva syksy nostaa riistan päärooliin HOK-Elannon ravintoloiden maistuvissa uutuusmenuissa. Riista päätettiin ottaa syksyksi ravintoloiden ruokatarjonnan keskiöön, sillä suomalaiset söisivät riistaa mielellään, mutta sitä ei ole kovinkaan kätevästi saatavilla kotikokkien keittiöihin.

 

HOK-Elannon ravintoloissa käynnistyvät uutuutena syksyisten makujen Riistaviikot. Syksyyn sopivista ja maistuvan tuhdeista riista-annoksista pääsee nauttimaan ravintola Kappelissa, Casa Largossa, La Famiglioissa Helsingissä ja Flamingossa, Vltavassa, Jyvänen Martinlaaksossa, Jyvänen Myllypurossa sekä Salvessa 19.9.-12.11.2023. 

- Kuuntelemme asiakkaitamme herkällä korvalla ja pyrimme kehittämään ruokatarjontaamme ja teemaviikkojamme heidän toiveidensa, sekä satokauden ja sesonkien mukaan. Nyt onkin sopiva hetki tuoda herkullinen ja laadukas riista tarjolle syksyisten Riistaviikkojen muodossa. Peurasta, hirvestä, sorsasta ja muusta riistalihasta syntyy makuelämyksiä, joita kotona ei välttämättä tule kokkailtua, kertoo HOK-Elannon ruokakehityksestä osaltaan vastaava Head of Development & Design Anne-Maria Mikkonen

Riistaviikot sisältävät ruokasesongeille tuttuun tapaan ravintoloille räätälöidyn kausimenun. Syksyn uudessa sesongissa nousevat riistan rinnalle suomalaisille tutut satokauden raaka-aineet, eli sienet ja marjat suoraan metsistämme. 

- Riistaruoka sienineen ja marjoineen kuuluu syksyyn ja olemme innoissamme nyt alkavista uudenlaisista, ensimmäistä kertaa alkavista Riistaviikosta, Mikkonen iloitsee. 

 

Riistaviikot ovat käynnissä 19.9.-12.11.2023.

 

Tarkemmat menut sekä ravintoloiden tiedot löytyvät Raflaamosta:  

 

Riistaviikot 19.9.–12.11. Katso ravintolat ja menut! | Raflaamo.fi 

 

Lähde: HOK-Elanto 18.9.2023


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Dubai tarjoaa makeaa ja suolaista

Saarioinen luotetuin valmisruokamerkki -tutkimus

Punto e Pasta on hyvä lisä Tikkurilan ravintolatarjontaan