Apetit tuo keittoja ja pizzoja syksyyn
![]() |
Maukas borschkeitto tuo lämpöä syksyn viileyteen. |
Apetin syksyn uutuustuotteet
ovat todellisia arjen pelastajia, joiden avulla saa valmistettua ruokaa
vaivattomasti isollekin porukalle. Uutuuksista löytyy viileneviin syyskeleihin
sopivasti lämmittäviä täyteläisiä keittoja sekä herkullista pizzaa jaettavaksi
tai isompaan nälkään.
Uusista keittoaineksista kattilallinen keittoa
Syksyllä lämmittää mukavasti Apetit keittoaineksista käden käänteessä
valmistuvat keittouutuudet: perinteinen lohikeitto sekä borschkeitto.
Apetit Perinteinen lohikeittoainekset sisältää nimensä mukaan perinteiseen
tapaan aitoa kermaa ja voita, jotka antavat keitolle täyteläisen maun.
”Lohikeittoon lisätään vain vesi ja keitetään 15 minuuttia. Oman valinnan
mukaan voi joukkoon lorauttaa myös maitoa”, brändi- ja tuoteryhmäpäällikkö Mari
Pallonen vinkkaa.
Apetit Borschkeittoainekset puolestaan tuovat
reilun määrän kasviksia ja kuitua aterialle täyteläisenä keittona. Mukaan
lisätään vain vesi sekä halutessa jokin proteiini.
”Punajuuri on oleellinen aines tässä klassikossa. Punajuuren työstäminen voi
olla sotkuista puuhaa. Valmiissa keittoaineksissa on etuna se, että sormet
eivät juuri punajuuressa likaannu”, Pallonen toteaa.
Borschkeittoainekset sopii hyvin myös vegaaniseen ruokavalioon. Molemmat keitot
ovat laktoosittomia ja gluteenittomia.
Tuplasti pizzanautintoa - kaksi uutta isoa
makua
Apetit Superior -pakastepizzaperhe saa kaksi uutta isoa jäsentä: suurempaan
nälkään tai jaettavaksi tarkoitetut Superior Grande -pizzat. Isoja
makuvaihtoehtoja on kaksi: Opera Twist ja Double Meat.
Suomalaisten suosikkimauksi kehittynyt Opera Special -pakastepizzan isomman
Opera Twist -version päällä on kotimaista kinkkua, MSC-sertifioitua tonnikalaa
sekä punasipulia. Double Meatin päältä löytyy kotimaista salamia ja kotimaista
maustettua jauhelihaa, tomaattia sekä punasipulia.
”Lisää herkullisuutta pizzoille tuo maukas ja täyteläinen tomaattikastike sekä
laadukkaat kotimaiset juustot. Lisäksi juureen leivottu pohja on ohut, kuohkea
ja täyteläisen makuinen”, Pallonen kertoo.
Apetitin Superior -pakastepizzat paistetaan italialaisilla pizzakivillä
maailman todennäköisemmin pohjoisimmassa pizzatehtaassa Pudasjärvellä.
Uusi perunamuusimaku ja laktoositon kanttarellikeitto
Herkulliset ja suositut Apetit Perunamuusit
saavat nyt uuden variantin, johon on lisätty maukasta porkkanaa.
Peruna-porkkanamuusi on laktoositon, gluteeniton ja vegaaninen.
”Perunamuusimme eri makuineen ovat todella suosittuja. Ne ovat helppoja ja
nopeita valmistaa ja sopivat lisukkeeksi todella moneen ruokaan. Mukaan
lisätään vain neste, esimerkiksi vesi, maito tai kaurajuoma ja lämmitetään
mikrossa seitsemän minuutin ajan”, markkinointipäällikkö Nina Dahlberg
sanoo.
Apetitin syksyn uutuuksiin kuuluu myös tutun kanttarellikeiton uudistunut,
laktoositon versio. Pakastekeitot ovat monipuolinen tuote ruoanlaitossa.
”Tavanomainen tapa on tietysti nauttia keitto sellaisenaan kuumana. Mutta kanttarellikeitto taipuu hienosti esimerkiksi pastavuoan kastikkeeksi tai ohukaisten valmistamiseen”, Pallonen kertoo.
Syksyn 2023 Apetit-uutuudet
· Apetit Perinteinen Lohikeittoainekset 650 g
· Apetit Borschkeittoainekset 700 g
· Apetit Superior Grande Opera Twist pizza 540 g
· Apetit Superior Grande Double Meat pizza 550 g
· Apetit Porkkana-perunamuusi 350 g
· Apetit Kanttarellikeitto laktoositon 400 g
Pizzat ovat helppoja
ja maukkaita herkkuja.
Lähde: Apetit 20.10.2023
Kommentit
Lähetä kommentti