Snellmanin meetvurstit tutkitusti puhtaita

Riippumattomassa Eurofins Scientific Finland Oy:n laboratoriossa nyt tutkitut Snellmanin näytteet ovat osoittautuneet täysin puhtaiksi.


 

Viime viikkoina esiin nousseen hepatiitti E -viruskeskustelun myötä Snellmanin Lihanjalostus Oy on halunnut vielä oma-aloitteisesti tutkituttaa meetvurstin raaka-aineena käyttämänsä lihan. Riippumattomassa Eurofins Scientific Finland Oy:n laboratoriossa nyt tutkitut Snellmanin näytteet ovat osoittautuneet täysin puhtaiksi.

 

– Halusimme vielä varmistaa Snellmanin meetvurstien moitteettomuuden, kun hepatiittitartunnat ovat herättäneet epätietoisuutta monissa kuluttajissa. Aiemminkaan meetvurstituotteistamme ei ole löytynyt hepatiitti E-virusta. Olemme vaalineet raaka-aineidemme laatua ja kehittäneet prosessiamme jo yli 70 vuoden ajan”, kertoo Snellmanin Lihanjalostuksen toimitusjohtaja Roland Snellman.

Kaikki Snellmanin meetvurstit valmistetaan yhtiön Pietarsaaren tehtaalla yksinomaan suomalaisten perhetilojen tuottamasta lihasta. Snellmanin valmistusprosessin turvallisuuden takaa osaltaan myös kansainvälinen IFS Food -sertifikaatti.

 

Lähde: Oy Snellmanin Lihanjalostus Ab 11.4.2024


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Dubai tarjoaa makeaa ja suolaista

Espoon Kivenlahteen kaksi uutta ravintolaa

Saarioinen luotetuin valmisruokamerkki -tutkimus