Apetitin uutuuksissa lempeän tulisia makuja
![]() |
Apetitin pakastepizzat vastaavat nduja-trendiin suositun pepperonin kanssa. |
Apetitin syksyn uutuudet tuovat pakastealtaseen lämpimiä makuja: pehmeän tulinen Superior Nduja-pepperonipizza, mehevän juustoinen Margherita-pizza tuplapakkauksessa, pehmeän Tomaattinen linssikeitto, mausteiset Falafel Harissa -pyörykät sekä värikäs Kotimainen Wok Satokausi.
Apetitin pakastepizzat vastaavat nduja-trendiin suositun pepperonin kanssa
Apetitin suosittu Superior-pakastepizzaperhe täydentyi tänä syksynä uudella
Nduja-pepperonipizzalla. Sen lempeän tulinen maku muodostuu mausteisesta
nduja-salamitahnasta, pepperonista, mozzarella- ja gouda-juustoista, sekä
mehevästä tomaattikastikkeesta.
Nduja on Italian Calabriasta kotoisin olevaa chilillä maustettua salamitahnaa,
joka on löytänyt ensin tiensä pizzerioiden pizzoihin ja valloittanut nopeasti
myös kotikeittiöt. Pepperonipizzat ovat pakastealtaiden
suosituimpia.
”Halusimme tuoda pakastealtaaseen pizzan,
jossa himoittu nduja yhdistetään suosittuun pepperoniin.
Nduja-pepperonipizzamme on lempeän tulinen ja sisältää aitoa ndujaa”, Apetitin
brändi- ja tuoteryhmäpäällikkö Mari Pallonen kuvaa.
Apetit Superior Nduja-pepperonin lisäksi toinen syksyn pizzauutuus on klassinen
Twin Margherita.
”Twin-sarja tarjoaa selkeitä klassikkomakuja – ja aina kaksin kappalein.
Margherita, jos mikä on todellinen klassikko. Tämän pizzan täytteenä on
runsaasti mehevää tomaattikastiketta ja kotimaisia juustoja”, Pallonen
sanoo.
Margherita sopii moneen makuun ja Pallonen
ounastelee, että siitä muotoutuu myös perheiden ja lasten suosikki. Sitä on
myös helppo halutessaan tuunata juuri omaan suuhun sopivilla täytteillä.
Kaikki Apetitin pakastepizzat leivotaan juureen ja paistetaan kiviuunissa.
Pizzoissa vaalitaan laadukkaita raaka-aineita, ja ne valmistetaan maailman ehkä
pohjoisimmassa pakastepizzatehtaassa Pudasjärvellä.
Pizzauutuuksien yhteydessä kaikkien Twin-sarjan pizzojen pakkaukset uudistuvat
ulkoasultaan ja materiaaliksi vaihtuu PEFC-sertifioitu kartonki.
Materiaaliuudistus koskee myös Superior Nduja-Pepperonipizzaa.
Tuttuihin pakastekeittoihin uusi ruokaisa vaihtoehto: Tomaattinen linssikeitto
Apetitin klassisten kotelokeittojen uutuus, Tomaattinen linssikeitto on pehmeän
tomaattinen ja linssin ansiosta ruokaisa keitto. Se on maustettu kevyesti
inkiväärillä ja kookosmaidolla, jotka pyöristävät ja täydentävät herkullista
kokonaisuutta, mutta eivät ole pääroolissa. Apetitin pakastekeitot valmistuvat
kätevästi mikrossa tai liedellä. Lämmin keitto on valmista nautittavaksi
sellaisenaan.
”Tomaattinen linssikeitto vastaa hyvin uusiin Pohjoismaisiin
ravitsemussuosituksiin, joiden pohjalta suomalaisetkin ravitsemussuositukset
tullaan uudistamaan. Linssikeitto sisältää sekä kasviksia että palkokasveja,
joiden merkitystä ravitsemussuosituksissakin painotetaan”, Pallonen
sanoo.
Tomaattinen linssikeitto sopii moneen ruokavalioon, sillä se on maidoton,
gluteeniton ja vegaaninen. Lisäksi keitto on proteiinipitoinen ja sillä on
Sydänmerkki osoituksena rasvan paremmasta laadusta sekä maltillisesta suolan
määrästä. Myös tämä uutuus saa Apetitin uuden selkeän ja raikkaan
pakkausdesignin sekä merkinnän PEFC-sertifioinnista.
Falafel Harissa uudistaa Apetitin pyörykkävalikoimaa
Apetitin uusi falafelpyörykkä on maustettu Pohjois-Afrikan ja Lähi-Idän
keittiöistä tutulla chilipohjaisella maustetahnalla, harissalla. Se tekee
falafelpyörykästä lempeän mausteisen.
”Falafelit ovat vakiinnuttaneet asemansa suomalaisten ruokapöydässä ja harissa
puolestaan on supertrendikäs mauste niin kotikeittiöissä kuin
ravintolamaailmassakin. Harissa tuo tuttuun falafeliin ja ylipäätään
kasvispyörykkähyllyyn uutta makumaailmaa”, Apetitin brändi- ja
tuoteryhmäpäällikkö Wilhelmiina Ritala kertoo.
Falafelit on helppo yhdistää erilaisiin ruoka-annoksiin. Niistä voi kasata
värikkään salaatin, ne voi kääräistä wrapin sisään hummuksen ja kasvisten
kanssa tai pyöräyttää helpon peltiruoan yhdessä uunijuuresten kanssa. Apetit
Falafel Harissa on gluteeniton, maidoton ja vegaaninen.
Syksyn Apetit-uutuus pakastevihanneskategoriassa on Kotimainen Wok Satokausi,
joka on raikas ja värikäs yhdistelmä suomalaisten rakastamia rapsakoita
vihanneksia.
”Wok Satokausi sisältää värikkään yhdistelmän kasviksia: punaista porkkanaa,
palsternakkaa, purjoa, keräkaalia, lehtikaalia ja keltaista paprikaa. Se sopii
hyvin nopeaan kokkailuun. Ei tarvitse kuin lisätä proteiinin lähde ja voi
loihtia nopeasti herkullisen ja terveellisen ruoka-annoksen”, sanoo pakastevihanneksista
vastaava brändi- ja tuoteryhmäpäällikkö Nina Dahlberg.
Syksyn Apetit-uutuudet:
- Apetit Superior Nduja-Pepperoni 320 g
- Apetit Twin Margherita 2x295 g
- Apetit Tomaattinen Linssikeitto 370 g
- Apetit Falafel Harissa 240 g
- Apetit Wok Satokausi 450 g
Lähde: Apetit Oyj 21.10.2024
Kommentit
Lähetä kommentti