Pakasteesta grillin täydeltä herkkuja
Viimeistään juhannuksena käynnistyvän grillikauden kuumimmat herkut löytyvät pakasteesta. Uuni- ja grillikasviksilla kesäkokkailu on vaivatonta ja maukasta. Grillikasvikset valmistuvat helposti grillausalustalla, parilalla tai muurikalla ja maistuvat hyvin grillin muiden antimien kanssa. Burgereiden pääroolissa puolestaan ovat Apetit Kasvisjauhis Crispy Chick -pihvit.
Herkullinen uutuusmaku Apetit Uuni- ja grillikasvikset paahdettu valkosipuli sopii esimerkiksi hyvin kanavartaiden kaveriksi seesamivinegretin kanssa.
Apetitin uuni- ja grillikasvissekoituksista löytyy valmiiksi maustettuja vaihtoehtoja moneen makuun: valkosipulisen vaihtoehdon lisäksi voi valita lempeän chilisen, hunajaisen, sour cream & onion tai yrttisen makuvariantin. Uuni- ja grillikasviksista voi koota myös lämpimiä salaatteja, esimerkiksi halloumin tai fetan kera.
Kesän herkuimmat vegeburgerit
Juhannuksen herkutteluun sopivien burgereiden pääroolissa komeilevat Apetit
Kasvisjauhis Crispy Chick -pihvit, joiden suosio kasvaa vuosi vuodelta. Jos
kaipaa burgeriinsa twistiä, voi valita lime & lempeä chili
-makuvaihtoehdon.
”Crispy chick -pihvit sopivat moneen ja loistavat burgereissa. Kesällä ne on
kätevä valmistaa grillissä. Ne ovat huolettomia tarjottavia, sillä ne ovat
maidottomia, gluteenittomia ja vegaanisia – ja ennen kaikkea herkullisia”,
sanoo Apetitin brändi- ja tuoteryhmäpäällikkö Wilhelmiina Ritala.
Burgereiden lisäksi Ritala suosittelee kokeilemaan grillissä rapeiksi
paistettuja Crispy Chick -pihvejä shanghai tacoissa. Avonaisina tarjottavien tacojen täytteeksi
sopii mainiosti limellä ja chilillä maustettu makuvaihtoehto.
Salaattiöljy kruunaa juhlan salaatit
Kesäiset salaatit kruunaa Apetit Neito Salaattiöljy. Herkullisessa piirakkasalaatissa pääroolissa ovat alkukesän herkut: parsat ja
retiisit sekä pakasteesta aina tuoreena löytyvät pakasteherneet. Apetit Neito
Salaattiöljy on yhdistelmä valikoiduista suomalaisista rypsin ja rapsin
siemenistä puristettua Neito-öljyä, ekstra-neitsytoliiviöljyä sekä
D-vitamiinia.
”Salaattiöljy viimeistelee salaatit tai sopii hyvin pohjaksi salaatinkastikkeisiin. Sen kanssa voi viimeistellä myös grillatut kasvikset kuten parsan tai varhaiskaalin”, kertoo tuotepäällikkö Liisi Nyman.
Lähde: Apetit Oyj 17.6.2025
Kommentit
Lähetä kommentti