Pakasteesta grillin täydeltä herkkuja

Uuni- ja grillikasviksilla kesäkokkailu on vaivatonta ja maukasta.  Grillikasvikset valmistuvat helposti grillausalustalla, parilalla tai muurikalla ja maistuvat hyvin grillin muiden antimien kanssa. Burgereiden pääroolissa puolestaan ovat Apetit Kasvisjauhis Crispy Chick -pihvit.


 

Viimeistään juhannuksena käynnistyvän grillikauden kuumimmat herkut löytyvät pakasteesta. Uuni- ja grillikasviksilla kesäkokkailu on vaivatonta ja maukasta.  Grillikasvikset valmistuvat helposti grillausalustalla, parilalla tai muurikalla ja maistuvat hyvin grillin muiden antimien kanssa. Burgereiden pääroolissa puolestaan ovat Apetit Kasvisjauhis Crispy Chick -pihvit.

 

Herkullinen uutuusmaku Apetit Uuni- ja grillikasvikset paahdettu valkosipuli sopii esimerkiksi hyvin kanavartaiden kaveriksi seesamivinegretin kanssa.

Apetitin uuni- ja grillikasvissekoituksista löytyy valmiiksi maustettuja vaihtoehtoja moneen makuun: valkosipulisen vaihtoehdon lisäksi voi valita lempeän chilisen, hunajaisen, sour cream & onion tai yrttisen makuvariantin. Uuni- ja grillikasviksista voi koota myös lämpimiä salaatteja, esimerkiksi halloumin tai fetan kera.

 


 

 

 

Kesän herkuimmat vegeburgerit


Juhannuksen herkutteluun sopivien burgereiden pääroolissa komeilevat Apetit Kasvisjauhis Crispy Chick -pihvit, joiden suosio kasvaa vuosi vuodelta. Jos kaipaa burgeriinsa twistiä, voi valita lime & lempeä chili -makuvaihtoehdon.

”Crispy chick -pihvit sopivat moneen ja loistavat burgereissa. Kesällä ne on kätevä valmistaa grillissä. Ne ovat huolettomia tarjottavia, sillä ne ovat maidottomia, gluteenittomia ja vegaanisia – ja ennen kaikkea herkullisia”, sanoo Apetitin brändi- ja tuoteryhmäpäällikkö Wilhelmiina Ritala.

Burgereiden lisäksi Ritala suosittelee kokeilemaan grillissä rapeiksi paistettuja Crispy Chick -pihvejä
shanghai tacoissa. Avonaisina tarjottavien tacojen täytteeksi sopii mainiosti limellä ja chilillä maustettu makuvaihtoehto.


 

 

Salaattiöljy kruunaa juhlan salaatit


Kesäiset salaatit kruunaa Apetit Neito Salaattiöljy. Herkullisessa
piirakkasalaatissa pääroolissa ovat alkukesän herkut: parsat ja retiisit sekä pakasteesta aina tuoreena löytyvät pakasteherneet. Apetit Neito Salaattiöljy on yhdistelmä valikoiduista suomalaisista rypsin ja rapsin siemenistä puristettua Neito-öljyä, ekstra-neitsytoliiviöljyä sekä D-vitamiinia.

”Salaattiöljy viimeistelee salaatit tai sopii hyvin pohjaksi salaatinkastikkeisiin. Sen kanssa voi viimeistellä myös grillatut kasvikset kuten parsan tai varhaiskaalin”, kertoo tuotepäällikkö Liisi Nyman.

 


 

 

Lähde: Apetit Oyj 17.6.2025

 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Dubai tarjoaa makeaa ja suolaista

Espoon Kivenlahteen kaksi uutta ravintolaa

Saarioinen luotetuin valmisruokamerkki -tutkimus