Ristorante lanseeraa tiramisu-pizzan
![]() |
|
Jälkiruokapizza on todellinen hyvän mielen nautinto, joka sopii varsinkin herkuttelijoille. |
Dr. Oetker Ristorante yllättää ja lanseeraa Pizza à la Tiramisu -pizzan. Jälkiruokapizza on todellinen hyvän mielen nautinto, joka sopii varsinkin herkuttelijoille.
Syyskuun puolivälistä pizzan ystäviä hemmotellaan makealla yllätyksellä: Ristorante Pizza à la Tiramisu. Rajoitetun ajan saatavilla oleva juhlapizza tuo italialaisen jälkiruokaklassikon pizzanmuodossa suomalaisten kahvipöytiin.
Ensivilkaisulla erikoinen, mutta ensipuraisulla vakuuttava: ohut ja rapea pizzapohja yhdistyy hienostuneeseen kahvikerman ja mascarponen makuun. Pienet Amarettini-keksipalaset ja ripaus kaakaojauhetta kruunaavat elämyksen. Tuloksena on todellinen nautinto kaikille, jotka rakastavat uusia makuelämyksiä ja italialaisia klassikoita.
"Ristorante on aina haastanut makunystyröitä rohkeilla ja yllättävillä makuyhdistelmillä. Esimerkiksi 90-luvulla valikoimassa oli Ristorante Pasta -pizza, jonka päällä oli pastaa. Bianca Prosciutto Patata -pizzassa oli perunalastuja, ja Würstel e Patatine yhdisti pizzan ja nakinviipaleet. Ristorante-fanit ympäri maailmaa innostuivat erityisesti pari vuotta sitten lanseeratusta kalapuikkopizzasta. Tiramisu-pizza on jatkumoa tälle innovatiiviselle kokeilulinjalle, ja tällä kertaa hellimme etenkin jälkiruoan ystäviä", kertoo Katariina Iivonen, Dr. Oetker Suomen markkinoinnista.
Pakastepizzan tarina Suomessa
Pakastepizzojen tarina Suomessa alkoi 1990-luvulla, jolloin suomalaiset löysivät nopean ja herkullisen vaihtoehdon arjen ruokapöytään. Vuosien varrella pizzasta on tullut todellinen kansansuosikki: suomalaiset ostavat vuosittain yli 40 miljoonaa pakastepizzaa.
Dr. Oetker Ristorante on ollut mukana alusta asti. Ensimmäisten pizzauutuuksien joukossa oli Ristoranten mozzarellapizza, josta tuli nopeasti koko maan myydyin pakastepizza. Asema, jonka se pitää hallussaan edelleen. Myös erityisruokavalioita on huomioitu valikoimassa. Vuodesta 2021 on saatavilla täysin vegaaniset pizzat. Gluteenittomia Ristorante-pizzoja on ollut kaupoissa jo vuodesta 2016.
Nyt, neljä vuosikymmentä perustamisensa jälkeen, brändi palaa juurilleen yllättämällä suomalaiset jälleen rohkealla uutuudella. Uskallatko maistaa?
Kuten kaikki brändin pizzat, myös Pizza à la Tiramisu valmistuu helposti ja nopeasti: paista esilämmitetyn uunin alatasolla 11–13 minuutin ajan, ja juhlahetki on valmis.
Suositushinta: 3,49 euroa.
Lähde: Bucket Agency , Dr Oetker 15.9.2025

Kommentit
Lähetä kommentti